2020 > 04

Här är tre datum i närtid att hålla reda på.
Skriv upp i mobilen eller liknande.

Dubbdäck av

Transportstyrelsen har förlängt tiden för dubbdäck i år på grund av Corona-viruset och att man som bilist ska hinna med att byta däck på ett säkert sätt trots att däckfirmorna eventuellt har personalbrist.
30April är sista dagen för dubbdäck vilket innebär att från och med 1Maj ska alla dubbdäck vara av om det inte råder vinterväglag.

Så har du inte bytt däck än så är det hög tid nu och när du ändå håller på med bilen så kan du ju ge bilen en vårstädning också (dock inte så vattnet rinner ner i avloppsbrunnen på gatan).
 

Dags att deklarera

Dags att berätta för skatteverket hur 2019 var ekonomiskt för dig.
Har du inte deklarerat för 2019 än så börjar det närma sig sista datum även för detta.
4 maj ska deklarationen vara inne hos skatteverket så ta fram alla dina papper, sätt dig ned och fokusera på sammanställa deklarationen.
Var realistisk i din tidsuppfattning om hur långt tid det kan ta och hur du ska göra - börja gärna i god tid så har du möjlighet att kolla upp oklarheter under tiden.
 

Lättare att parkera

När den svenska vintern är slut och gatorna inte behöver städas från snö längre så upphör också datumparkeringen på många ställen.
Utanför vårt fönster så upphör datumparkeringen 16maj då gatorna ska vara rensade den 15maj.
Så från och med 16maj tills i höst blir det en sak mindre att hålla reda på när du ska parkera bilen på gatan.
 
Just nu kan du köpa t.ex. Fokushöjande doftoljan Lime & en doftolja till för 129kr (inkl frakt) - gäller t.o.m. 3maj 2020 om du skriver rabattkod oas i kassan.
79 kr
Jag
Jag
Hej,

Var ett tag sedan jag la ut en bild på mig själv, men nu har jag fått tag i en ny och bättre bild som jag dessutom lagt ut i olika sociala medier så då får den vara med här också.
Kommer byta ut bilderna på mig till denna eftersom då jag tycker den är bättre.

Det är alltså jag som står bakom det som händer och sker i Make Me Smile och med mig du gör affärer när du beställer i webbshoppen.
 

Sprida leende

Mitt mål är att få dig att le när du beställer saker i e-handeln.
Erbjuda bra saker till vettiga priser och samtidigt ska det vara saker som bidrar till ett hållbart samhälle.

Varje beställning får mig att le.
När du som kund ger feedback så ler jag lite till.
Och när jag ser en person som handlar flera gånger ler jag ännu mer.

Så nu vet du lite vem jag är.

Hoppas vi får varandra att le mycket <3

/Palle
 

Påskägg
Påskägg

Påskägg kan vara lite vad som helst - t.ex. kan det vara ett vanligt ägg som dekorerats på utsidan eller det kan vara ett ihåligt ägg som fått ett överraskande innehåll.

Vårt Påskägg är av det senare slaget och innehåller en rabattkod till dig - skriver du rabattkoden Pask20 i kassan när du handlar t.o.m. annandag Påsk så får du 20% rabatt i hela webbshoppen oavsett vad du väljer eller kombinerar.

För att försäkra dig om att bli infomerad om erbjudanden som detta så skriv upp dig för vårt nyhetsbrev, där får du även diverse tips och tricks om hälsa och välmående.

Önskar fortsatt Glad Påsk!

/Palle

Att hålla igång fysiskt och aktivera kroppen är bra även för knoppen. Men hur tränar man och håller igång när gym och idrottsanläggningar är stängda?
 

Hur tränar du utanför gymmet?
Hur tränar du utanför gymmet?

Nu när tyvärr många gym och träningsanläggningar är stängda så är det viktigt att ändå hålla uppe sin träning för att må bra och stärka kroppen.
Goda och regelbundna träningsvanor ger en friskare kropp som kan stå emot angrepp på ett bättre sätt.

Men hur ska man då träna när träningsanläggningen man brukar gå på har stängt?
Gillar man löpning eller cykling så är svaret givet - träna utomhus, leta upp en bra runda och kolla igenom att dina grejor fungerar utomhus och sätt igång.

Om man inte gillar löpning och cykling så kan det vara lite mer bekymmersamt att hitta hur man ska hålla igång träningen så därför har vi skapat en Pinterest- anslagstavla med träningstips som vi tänker fylla på allt eftersom vi hittar tips - det kan även tänkas dyka upp tips i andra av våra sociala medie-profiler beroende på bl.a. delningsmöjligheter.

För det finns så mycket mer än jogging, cykling, armhävningar och situps som du enkelt kan göra utanför gymmet.

Tänk på den sociala biten och hygienen om du använder gemensamma saker.

Håll igång & Håll ut!

/Palle

Använd en natursvamp som duschsvamp och du sparar vatten, sparar duschcreme och sparar pengar samt får ömsint peeling - allt utan att tappa den sköna duschkänslan.
149 kr

Du kanske också är intresserad av:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Arkiv

Arkiv

Länkar

Etiketter

Etiketter