Liten skog

I vår strävan att förbättra världen i allmänhet och att förbättra miljön i synnerhet samtidigt som vi får våra kunder att le (Make me smile) så har vi nu återigen givit ett bidrag till Vi-skogen för att plantera träd.

I början av juni så gav USA besked att de hoppade av Paris-avtalet om klimatet vilket vi tyckte var dumt och egoistiskt - se blogginlägget Grönare än Trump. Vi lovade då att som en liten kompensation att utöka vårt bidrag till Vi-skogen under juni genom att förutom även avsätta en peng för varje order.

Utifrån ett lite lugnare sommartempo så har vi nu räknat samman siffrorna och kommit fram till att det blir en liten skog på 10träd att plantera. Hoppas dessa träd tillsammans med andra som vi och våra kunder bidragit med kan hjälpa till lite.

Vill du också stödja Vi-skogens arbete med att plantera träd som bekämpar lokal fattigdom i Afrika och samtidigt bekämpar global uppvärmning?

Det finns sätt för företag att samarbeta med Vi-skogen samt att såväl företag som privatpersoner kan handla i Vi-skogens gåvoshop.

På detta sätt ger vi också ett grönt tack till naturen som förser oss med såväl olika dofter som natursvampar och mycket mer.

Heja träden!

/Palle

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln