Integritetspolicy

Makemesmile.se liksom många andra ehandlare såväl som dagstidningar, bloggare och många andra använder Google Analytics och cookies för att se bl.a. hur många som besöker vilken sida och för marknadsföring.
Att vi använder dessa sätt är för både vår  skull och för våra besökares skull - vi vill helt enkelt göra hemsidan och vår e-handel så effektiv och bra så möjligt.

Om du inte är bekväm med detta så ombeds du lämna webbsidan.

Vi använder oss av nyhetsmejl som skickas ut via vår samarbetspartner Mailchimp. Dessa mejl är lätta att säga upp då det i varje mail finns en avprenumerationslänk i botten av mailet.
De som skriver upp sig för vårt nyhetsbrev ger oss deras e-mail-adress vilket sparas i vår samarbetspartners system.
Handlar du hos oss (och därmed accepterar våra försäljningsvillkor) så kommer vi få såväl din fysiska adress som ditt telefonnr och e-post-adress så vi kan leverera till dig samt kommunicera med dig. Dessa informationer är vi rädda om och informationen kommer inte säljas vidare eller delas ut. Vi förbehåller oss dock rätten att lägga till dig som befintlig kund i listor som används för att kommunicera i sociala medier. 

I samband med att du handlar hos oss så kommer även en samarbetspartner att få dina uppgifter i syfte att inhämta din feedback om ditt köp.

Vi har även några formulär på hemsidan, bland annat för att kontakta oss respektive teckna sig för en prenumeration av väldoftande paket, och dessa medför också att vi får tillgång till uppgifter om dig.

Vi använder oss som sagt av sociala medier i vår kommunikation och marknadsföring till kunder och potentiella kunder (se gärna vilka sociala medier vi är representerade på) och  på dessa har vi följare och gillare. Vi lägger inte upp följare och gillare utan det är upp till varje person att gilla och följa samt om man känner för det sluta att gilla respektive följa. 

I det fall du har beställt saker från oss så får också den partner du valt som transportör tillgång till dina uppgifter för att kunna leverera till dig.

Samtliga våra samarbetsparners har personuppgiftsbiträdesavtal i enligthet med GDPR (General Data Proctection Rule).

Angående kommunikation så har vi en tendens att spara mycket av vår skriftliga kommunikation för att saker ska bli rätt. Mail, chat, sms och liknande ligger ofta kvar och syftet med det är att saker ska bli rätt - vad har vi pratat om tidigare och hur påverkar det saker som sker nu.

Vi kommer inte heller att berätta för någon annan om vad vi vet om dig respektive vad vi pratat om o.s.v.

Vill du veta vilka uppgifter vi har om dig så är du välkommen att kontakta oss och du kan självklart begära att dina uppgifter korrigeras eller raderas när som helst (undantag för beställningar som måste ligga kvar i systemet i 7år enligt bokföringslagen).

Med vänliga hälsningar Palle & Suzana