Doftoljor för väldoftande bil, båt, husvagn m.m.

Start / Dofter / Doftoljor

Shake doftolja som bildoft

19 doftoljor i unik förpackning

loading...
79 kr
 
PriceRunner Köpskydd

Dofter påverkar dig - tänk bara på doften av nybakat utanför bageriet som lockar många att komma in och handla.
Vissa personer påverkas mer än andra av dofter.

I vårt sortiment finns 19 doftoljor som delats upp i uppiggande doftoljor samt lugnande doftoljor.
Tack vare den unika träbehållaren och tillhörande upphängning så blir dessa doftoljor till bildofter som passar till olika situationer - de uppiggande doftoljorna passar bättre vid långa bilfärder och de lugnande doftoljorna passar bättre i stadstrafik.

Det finns självklart många fler användningsområden för doftoljorna.
 

Vanliga frågor om doftoljorna

- Hur länge räcker en förpackning som bildoft?
   En förpackning med 9ml räcker normalt i cirka 90 dagar som bildoft.

- Hur kan man justera doftstyrkan när doftoljan används som bildoft?
   Det finns två sätt att justera doftstyrkan när doftoljan hängen i backspegeln, det ena sättet är hur mycket doftolja du droppar i locket och det andra sättet är hur mycket du låter doftoljan pendla (med kortare snöre så pendlar doftoljan mindre och doften sprids mindre). Tänk på att ju mer doftolja som används desto snabbare går den åt.

- Hur återvinner man doftoljorna?
   När du packar upp doftoljan ur den omgivande förpackningen så kastar du plasthöljet i återvinningen för plast och bakstycket av papper i återvinningen för papper alternativt kartong.  När doftoljan är slut så kastar du den lilla glasflaskan i återvinningen för ofärgat glas, det lilla plastlocket  och snöret i återvinningen för plast samt träbehållaren och träkulan återvinns som kartong. Alla delar återvinns alltså.

- Vad finns för användningsområden för doftoljorna?
    Doftoljorna är skapade för att vara bildofter och hänga i bilens backspegel, självklart så kan du hänga dom på en annan plats där de kan pendla som t.ex. i husvagnen, båten och liknande platser. Vill man inte utnyttja pendlingsfunktionen så kan man ha doftolja i aromalampor, droppa på en bomullspad i garderoben, droppa lugnande doftolja på kudden för att somna m.m. m.m. Det finns massor med användningsområden för doftoljorna.

Undrar du något mer om doftoljorna så är du alltid välkommen att kontakta mig på mail.
Makemesmile.se använder Posten Varubrev.   Inga djurförsök.   Hos makemesmile.se kan du betala med Payson - för din trygghet.       Hos makemesmile.se kan du betala snabbt och säkert med Swish - för trygg e-handel.  
Vi tar emot PayPal
Kolla in våra erbjudanden !
Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

Kontakta oss

Osäker på något? Kontakta mig. /Palle