Nyinkommet

Postmannen kom till oss och vi har nu fått leverans igen och lagret är påfyllt. Dessutom skickas mindre luft.

Vilken doft aktiverar dina lyckohormoner?

Vi har nu fått en leverans av dofter från vår leverantör i Kroatien och vårt lager har därmed fyllts på med doftpåsar för garderob, doftoljor samt dammsugardofter. Tyvärr kunde vi inte få några Onda garderobsdofter denna gång men det kommer förhoppningsvis i nästa leverans.
 

Mindre luft för bättre miljö

Vi följer ju med i aktuella debatter och har bland annat hört att det skickas en hel del luft i förpackningar från diverse e-handlare. Då vi vill vara i det gröna och hållbara laget så har vi därför valt att förpacka våra garderobsdofter och dammsugardofter annorlunda. Detta betyder i praktiken att vi packar varje doftpåse för sig och att de 3-pack som tidigare sålts och fortfarande kommer att finnas allt eftersom kommer att ersättas och att du som kund får 3x1-pack istället för 1x3-pack.

Det ger andra möjligheter att paketera och skicka utan att det blir så mycket luft i paketen och att vi kan skicka i mindre paket vilket gör att vår distributör kan få in fler paket i sina bilar och minska sin körsträcka vilket ju är bra för miljön.

Vi har också fått möjlighet att sälja 1-pack av garderobsdofterna och dammsugardofterna samt aktiverat ett nytt fraktsätt där vi skickar mindre kvantiteter av dessa väldofter i vanligt brev vilket ger billigare frakt.

Vi kommer självklart fortsätta vår resa mot en än mer hållbar tillvaro och kommer berätta om förändringar bl.a. här i denna blogg.

Må så gott!
/Palle

Du kanske också är intresserad av:

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Henrik Olsson - Föreläsningar » Rutiner och vuxenpoäng:  ”Jag hade sömnproblem under väldigt många av av någon anledning, men idag har all..”

  • Veronica » Tips för svalka på varma sommardagar:  ”Tack för många bra samlade tips! Det är fint att kunna påminna sig om dessa sak..”

  • Henrik Olsson - Föreläsningar » Pollenallergi - 7 tips som gör livet lättare:  ”Nä, någon allergi mot gräspollen har man inte, men däremot kan jag känna av gråb..”

  • Henrik Olsson - Föreläsningar » Glad Påsk!:  ”Det är lite sent att önska glad påsk, men trevlig helg! :)”

  • Henrik Olsson - Föreläsningar » Sensuell premiär:  ”Jag har en dammsugare med vattenfilter - är detta något jag kan använda? :)”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln