Ännu lite grönare

Paketering Paketering
Som du säkert vet så är vi ett par personer som är intresserade av hållbar utveckling kombinerat med välmående. Man ska inte behöva välja det ena eller det andra utan genom medveten konsumtion kunna få bägge delar vilket vi erbjuder.

Vi har nu fått möjlighet att bli ännu lite grönare och börjat använda pappkartonger till ännu fler av de paket vi skickar.

Som synes av bilden så har vi nu ersatt våra FSC-märkta "papperspåsar med bubbelplast" med pappkartonger istället.

Positiva effekter

Detta minskar användningen av plast samt gör att paketeringen kring våra produkter nu blir enkel att återvinna genom att helt enkelt lägga kartongen i återvinningen för papperskartonger.

Än återstår att se hur detta tas emot av kunderna samt om det passar för alla produkter(dofter, hudvårdsprodukter, havssvarmpar m.m.), men vår förhoppning är att det ska gå bra.
 

Same same but greener

Vi fortsätter som vanligt och skickar klimatvänliga leveranser via PostNord men det har alltså blivit ännu en aning grönare.

Vi gör gröna val så ofta som möjligt men kan inte bortse från att vi måste hitta alternativ som fungerar praktiskt såväl som ekonomiskt. I nuläget har vi kvar "papperspåsarna med bubbelplast" för mindre beställningar - men hoppas vi slipper använda dem ;-)

Välkommen till en grönare och skönare värld av kärlek och omtanke!

/Palle

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln