Hösttips

I förra inlägget pratade vi om höstens ankomst och att det var dags att byta garderob och hur vi kan hjälpa till att få dina kläder att må bra.
Nu är det en bit in på hösten och många har känningar av förkylning - det har t.o.m. forskats på att män blir sjukare av förkylning. Oavsett om du är man eller kvinna så vill du säkert undvika att bli förkyld och kan ha nytta av några förkylningstips för att öka chansen att hålla dig frisk - t.ex. kan Pepparmynta & Kanel hjälpa till.

Ett annat sätt att må bättre är att sova en hel natt och vakna utvilad för nya utmaningar. Prova t.ex. några droppar Lavendel doftolja på kudden eller att göra några avslappningsövningar innan sänggåendet.


Mår du bättre så blir det kanske också blir mer och bättre sex - här är några tips för ytterliggare inspiration i sexlivet.

Följ oss gärna på Twitter, Facebook eller Google+ för mer regelbundna tips. Nyhetsbrevet som kommer cirka en gång i månaden brukar också innehålla tips och ibland rabatter (anmäl dig uppe till höger).

Må bäst.
/Palle & Suzana

Kommentera gärna:

Få rabatter, tips & nyheter i din mail:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln