Grattis Pappa

Pappa och barn blickar ut över havet tillsammans


Att bli pappa och få barn är en av de största sakerna som kan hända i en mans liv och det är verkligen värt att fira.

Hur firar man då sin pappa bäst?
På det sätt som han uppskattar mest och som är möjligt utifrån dina förutsättningar!

Som du kanske förstått är vi inte mycket för att det ska köpas en massa prylar som sedan kanske inte används utan vi tipsar istället om andra saker som du kan göra för din pappa (eller far om vi nu ska relatera till fars dag som det ju heter):

- Om du inte bor med din pappa så se till att träffa honom idag (om det går) eller ta en ordentlig kontakt och berätta att du uppskattar honom.

- Ge pappa en upplevelse - det behöver inte vara dyraste grejen via någon stor upplevelse-leverantör det kan vara att ge pappa tid och njutning i ett hemma-spa som du fixat i ordning.

- Bor du med din pappa så gör något extra för honom idag - bli extra snäll, gör någon av pappas uppgifter eller kanske baka en kaka och ta en fika tillsammans.

- Om du inte har pappa nära och inte kan träffa honom så ska du naturligtvis  ta kontakt med honom och kanske skicka något som t.ex. presentkort, blommor, plantera träd i Vi-skogen eller något annat som pappa uppskattar.

Naturligtvis ska du inte glömma din pappa på årets övriga dagar heller, men just idag bör han uppmärksammas extra och kanske skämmas bort lite.

Må så gott!
/Palle 

Etiketter: fars dag farsdag pappa

Du kanske också är intresserad av:

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln