Ditt val är viktigt

Hur gör du dina val?
Hur gör du dina val?

Dagen efter det politiska valet 2018 så är det långt ifrån klart vad som kommer hända med Sverige under den närmaste tiden. Mycket återstår att få reda på och ta hänsyn till.
Jag önskar att alla partiledare och politiker får möjlighet att vila ut lite innan pysslandet med att få ihop sakerna tar vid. Man behöver nämligen vila ibland för att orka med under längre tid.
 

Val i vardagen

Det är inte bara ditt val av politiskt parti på valdagen som har betydelse för framtiden utan dina val i vardagen är minst lika viktiga.

Väljer du att ta väl hand om dina kläder och håller kläderna fräscha så minskar behovet av att köpa nya kläder samtidigt som du kan ge dina fräscha kläder nytt liv när du tröttnat på dem. På så vis bidrar du till minskade utsläpp av kemikalier och minskat utnyttjande av naturens resurser.

Väljer du att använda ett miljövänligt och hälsosamt mensskydd som svamptampong så minskar du avfallsberget samtidigt som du ger dig själv bättre möjligheter till god hälsa.

Väljer du att använda en naturlig duschsvamp när du duschar så spar du vatten och duschtvål samtidigt som du får ömsint och naturlig peeling av din hud.

Väljer du att städa utan kemikalier så minskar du utsläppen och får ett fräscht hem utan en massa biverkningar.

Se gärna våra guider för fler tips på hälsosamma och hållbara val du kan göra i vardagen.

/Palle

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln