Energinivå

I skrivande stund har vi nästan lämnat Januari bakom oss - denna månad där många har skralt i kassakistan. Nu väntar februari på oss och denna månad är känd av en del som "Grålluari" - d.v.s. oinspirerande och jobbig psykiskt.

 

Tyvärr är det många som lider av sömnsvårigheter av olika anledningar och det drabbar både stora och små. Många befinner sig i någon form av halv-dvala under längre perioder. Det finns många tips på vad man kan göra för att må bättre och då det är individuellt så gäller det att prova sig fram.

Passar det dig att motionera?

Regelbundna vanor med fasta sovtider?

Äta frukt?

Promenera?

Kaffe?

 

Vi vill ge några kompletterande tips på naturliga sätt att bli piggare:

  • Lavendel - är en lugnande doft som minskar oro och nedstämdhet. Sätt några droppar eterisk olja på din kudde och du får lättare att somna och sover bättre.
  • Vanilj - är en uppiggande doft som ger inspiration och ökar energi. Droppa ett par droppar eterisk olja i din aromalampa eller luftfräschare och vakna till.
  • Peppermynta & Kanel - är en doft som hjälper dig hålla förkylningen och tröttheten borta. En eterisk olja som är perfekt efter många timmar på jobbet - piggar upp i bilen på vägen hem.

Ett par tips för att du ska må bättre, titta gärna runt här på sajten för fler tips.

Må bäst.

Kommentera gärna:

Få nyheter, tips och rabatter direkt i mailen:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln