2015 > 04

Vi har fått in fyra nya sorter doftpåsar för garderob.

Dofterna Onda, Teak & Rosenträd, Tiare & Orkide samt Vanilj & Carite mer än fördubblar sortimentet med garderobsdofter.

Vi är glada att kunna erbjuda kraftigt utökade möjligheter för väldoft.

Passa på att utnyttja vår introduktionserbjudande på 50% som gäller under april.
Vilken blir din favorit?

/Palle & Suzana
Doften av nyskalad apelsin höjer humöret Doften av nyskalad apelsin höjer humöret
Doftolja Apelsin - åter i lager!

Vi fick nyligen en leverans från Kroatien med bland annat Apelsin i form av doftolja och ett par nya dofter för garderob och kläder.

Det innebär att sortimentet utökas och att vi har fler dofter du kan hänga i garderoben för fräscha kläder.
Vi återkommer med detaljerna så "Stay tuned".

/Palle
Så är det dags för blommande körsbärsträd igen - åtminstone i Stockholm. Lördagen 18april firas Körsbärsblommans dag i Kungsträdgården - med lite tur i strålande sol.

Jag brukar passa på att åka förbi och titta samt lukta på körsbärsblommorna - det ger en uppfriskande känsla. Bilden tog jag ifjol.

Om man nu inte har möjlighet att besöka detta vårtecken så kan du ha doften av körbärsträd hemma och låta dina kläder få en fräsch doft medan de ligger i garderoben.

Tänk på att njuta av tillvaron!
/Palle
 
När årstiderna skiftar så är det naturligt att byta kläder efter väder. Förhoppningsvis är det fräscha och fina kläder man plockar ur garderoben och för att öka sannolikheten för det så kan du lägga in några doftpåsar i garderoben.

Men jag vill också påpeka att det här med temperaturen i sovrummet när man ska sova är viktigt. Jag har nyligen upptäckt att det börjar bli för varmt under täcket för att sova gott och funderar på att ta ett tunnare täcke för bättre sovkomfort.
Skulle det bli för kallt så kan man ju alltid krypa intill älsklingen.

Om man inte vill sova utan ha det hett i sovrummet så ta en titt under rubriken Ekologisk lust för inspiration. Man sover ju dessutom bättre efter en orgasm eller två.

Må så gott
/Palle & Suzana
"Julen varar än till påska" sägs det i visan.

Och för att underlätta att kasta ut granen ur bilen så har vi nu under en påskrabatt som innebär halva priset på såväl bildofter som resten av sortimentet!

Våra lugnande doftoljor kan med fördel användas i stadstrafik och i bilköer medan de uppiggande doftoljorna är bättre på långaresor.

Vilken passar dig bäst?
Etiketter: jul, påsk, bildoft, doftoljor
Vi tycker om att fira saker och på så vis sätta lite guldkant på tillvaron. Det kan vara viktigt att ge sig själv lite vardagslyx ibland.

Då delad glädje är dubbel glädje så vill vi också fira lite tillsammans med våra kunder och för att fira Påsk så ger vi 50% på hela sortimentet - så oavsett om du har provat eller är nyfiken på några av våra väldoftande och välgörande produkter så är det läge att passa på. Ta en titt på vår erbjudande-sida för detaljerna.

Hoppas att du får möjlighet till avkoppling i gott sällskap och får ladda batterierna ordentligt inför kommande utmaningar.
GLAD PÅSK!

/Palle & Suzana
Etiketter: påsk, erbjudande

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Arkiv

Arkiv

Länkar

Etiketter

Etiketter