2014 > 07

Fick nyligen läsa en artikel i DN där Naturskyddsföreningen med flera berättar att plast är hot mot både hav och hälsa.

Det handlar om olika typer av hot som påverkar både haven i sig, de som lever i haven och oss människor på olika sätt. Mikroplaster är ett viktigt ämne och en stor källa till dessa små plastpartiklar är skönhetsprodukter för t.ex. peeling, scrub och liknande där de små partiklarna tyvärr åker förbi reningen.

Med naturliga havssvampar uppnås en varsam peeling utan att släppa ut saker i naturen. De lättskötta svamparna finns i tre olika storlekar med olika syfte och mer finns att läsa om svamparna genom att klicka på bilden.

/Palle
Som många andra handlare och e-handlare så har även vi sommarrea - t.o.m. 10Augusti drar vi av 30% på varupriserna när du anger summersale i kassan.

Gäller hela sortimentet så ta en titt och hitta dina favoriter:
Tillfälle att prova och hitta dina favoriter!

/Palle & Suzana
Apropå det tidigare inlägget att vi alla är vinnare samt att jag nyligen läste en artikel i DN där det talas om att det kostar en miljon att ha ett barn så vill jag säga att vi alla är mirakel att ta väl hand om.

I artikeln i DN så visar de också på exempel som kan hjälpa till att hålla de ekonomiska kostnaderna nere och talar bl.a. om att handla second hand samt att göra inköp off-season - d.v.s. köpa vintersaker på rean i slutet av vintern.
Kloka råd som vi gärna hjälper till att sprida och samtidigt vill komplettera med några tankar om att ta hand om de saker man har oavsett om det rör sig om klädvård eller annat - saker i bra skick kan man ju nämligen sälja och få pengar för.

/Palle
Så är Fotbolls-VM slut och Tyskland står som segrare. Stort grattis till alla tyska spelare och ledare samt fans.

Men vi är ju faktiskt vinnare allihop då vi vunnit livets viktigaste tävling och fått möjligheten till våra liv.
Så ta nu möjligheten att göra något annat än att kolla fotboll - spela själv, ta ett dopp eller två, ät en glass...
Ta hand om dig själv och de dina - fyll ditt liv med lust och glädje.

Hälsningar Palle & Suzana

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Arkiv

Arkiv

Länkar

Etiketter

Etiketter