2013 > 10

De senaste dagarna har det varit en del prat i media om personer som blivit lurade av e-handlare.

Vi vill ta starkt avstånd från dessa oseriösa aktörer.
De produkter vi säljer i vår webbshop har vi på lager och vi skickar dem med Posten varubrev så att de går att spåra.
Vi är en certifierad ehandel enligt rådet för ehandelscertifiering. Självklart följer vi också distans- & hemsförsäljningslagen som bl.a. ger 14dagars ångerrätt. 
Vi har även Klarna faktura som ett av betalningsalternativen vilket innebär att du har 14dagar innan du behöver betala. Se våra köpvillkor för mer information.


Hela tanken med vår verksamhet är att du ska må bra och då är det självklart att du ska känna dig trygg när du handlar hos oss.

/Palle & Suzana

Etiketter: e-handel, trygghet
Ska man tro SMHI och de väderprognoser som refereras i ett antal tidningar (bl.a. NorraSkåne, LaholmsTidning & DN) samt i Sveriges Radio så är första snön med tillhörande kyla på väg inom den närmaste tiden.

Detta leder till att det är dags att ta en titt i garderoben efter vinterkläderna. Då uppkommer frågan hur vinterkläderna mår efter lång tid i garderoben?
Luktar dåligt, kanske malätna?
Med våra garderobsdofter slipper du dessa bekymmer - oavsett om du lägger Lavendel, Sensation eller Vanilj & Cedar i garderoben så får kläderna en väldoft som små skadedjur brukar ogilla.
Läs mer om hur du använder garderobsdofterna här.

Må bäst
/Palle & Suzana

Precis fått in nya organiska och naturliga svampar så nu finns de anti-bakteriella svamparna i alla tre storlekarna igen.

5-7cm passar utmärkt för att ta bort 

smink från ansiktets känsliga hud.
9-10cm passar som duschsvamp för mindre händer t.ex. hos barn.
14-16cm är utmärkt som duschsvamp för vuxna.

Alla svampar är helt naturliga och organiska, de skördas för hand ur Adriatiska havet utanför Kroatien. Svamparna är lätta att sköta då det bara är att skölja ur efter användning och låta de torka till nästa gång.

Det blir också mer miljövänligt att använda natursvamparna då de inte behöver slängas utan kan användas om och om igen, t.ex. till skillnad från andra sätt att ta bort smink. 

När du använder de större svamparna i duschen så minskar du också mängden duschtvål du använder.

Sponga Officinalis / Sponga Zimocca ger också en ömsint peeling av huden och tar bort döda hudceller.

Naturlig & ekologisk hudvård!

I förra inlägget pratade vi om höstens ankomst och att det var dags att byta garderob och hur vi kan hjälpa till att få dina kläder att må bra.
Nu är det en bit in på hösten och många har känningar av förkylning - det har t.o.m. forskats på att män blir sjukare av förkylning. Oavsett om du är man eller kvinna så vill du säkert undvika att bli förkyld och kan ha nytta av några förkylningstips för att öka chansen att hålla dig frisk - t.ex. kan Pepparmynta & Kanel hjälpa till.

Ett annat sätt att må bättre är att sova en hel natt och vakna utvilad för nya utmaningar. Prova t.ex. några droppar Lavendel doftolja på kudden eller att göra några avslappningsövningar innan sänggåendet.


Mår du bättre så blir det kanske också blir mer och bättre sex - här är några tips för ytterliggare inspiration i sexlivet.

Följ oss gärna på Twitter, Facebook eller Google+ för mer regelbundna tips. Nyhetsbrevet som kommer cirka en gång i månaden brukar också innehålla tips och ibland rabatter (anmäl dig uppe till höger).

Må bäst.
/Palle & Suzana

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Arkiv

Arkiv

Länkar

Etiketter

Etiketter