2013 > 04

I helgen fick vi uppleva fint väder med sol och trevliga plusgrader. Många tillfällen till att vara utomhus och fick äntligen känslan att Våren är här.

 

Hoppas att du inte bekymras av allergier eller av vårtrötthet utan att du har goda möjligheter att njuta av det fina vädret.

 

Har du hängt undan vinterkläderna?

Hur mådde vårkläderna när du tog ur dem från garderoben?  Bara att använda eller behövde de tvättas?

- Med naturlig garderobsdoft så håller kläderna sig fräschare.

 

Kanske har du plockat fram husvagnen och lagt båten i vattnet - med SHAKE™ eteriska oljor ökar du väldoften och får bort eventuell instängd doft.

Marin kanske passar i båten, Grönt Äpple eller Apelsin i husvagnen och Lime i bilen - fast det bestämmer du självklart själv.

 

Och hur har det gått med vårstädningen hemma?   

Med naturliga dammsugardofter blir det både effektivare och roligare att dammsuga - luften blir både renare och mer väldoftande.

 

Våren ger mig kraft och får mig att le!

Etiketter: vår, vårstädning, husvagn, bil, båt

Det har varit en del prat om rökning på senaste tiden - bland annat pratade Martin Timell om sitt beroende i TV4 programmet Helt sjukt och man har fått läsa att rökning ökar risken för reumatism

Nu är inte jag rökare men har förstått att många ser rökning som ett avbrott i en stressig tillvaro - en paus helt enkelt.

Så om man kunde stressa mindre så borde behovet av rökning minska - kan man dessutom minska röksuget så ökar chanserna väldigt att man kan spara både hälsa och pengar.

 

Det finns många sätt att minska stress - du får prova tills du hittar de sätt som passar dig bäst. Är det att träna, promenera, läsa bok, se film, massage eller kanske något annat.

Vad är ditt bästa tips?

Oj, vi har visst minskat stressen så mycket att vi inte bloggat på länge :-)

Eller så beror det på vår förlängda påskledighet.

Hoppas du också haft möjlighet att ta det lugnt och ladda batterierna för att kunna vara ditt bästa jag.

 

Äntligen verkar vintern ge med sig för denna gång och snön är nästan helt borta. Så småningom blir det dags att hänga vinterkläderna i garderoben hoppas jag.

 

Måste komma ihåg att vårstäda också - får ta lite i taget, ingen stress.

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Arkiv

Arkiv

Länkar

Etiketter

Etiketter