2013 > 03

Stress kan vara bra för att vi ska få något gjort, men man måste komma ihåg återhämtningen annars blir det problem.

Att inte slappna av och låta kroppen återhämta sig leder ofta till ökad oro, obeslutsamhet och svårt att sova. Detta kan lätt bli till en negativ spiral - så därför är det viktigt att slappna av ordentligt.

 

Kvinnliga chefer stressar mer än manliga chefer - men det spelar ju egentligen ingen roll, alla behöver må bra.

 

Lavendel är en lugnande doft som sedan länge används för avslappning och mot stress. Fotmassage kan också vara en bra ide då många nerver finns i fötterna.

 

Våra tips på enkla åtgärder du kan göra själv.

Må bäst!

Har läst en del om rökning de senaste dagarna och hur det påverkar oss. Läsning som gör mig glad att jag inte röker. 

Hjärtat tjänar på att du slutar röka, lungorna likaså och även plånboken m.m. får en bättre situation.

Och massa med andra fördelar som bättre sexliv, bättre hy och minkad risk för cancer.

Anti tobak är en eterisk olja som får ditt röksug att minska och med sin unika förpackning kan denna doftolja även användas då du kör bil.

 

En annan sak som det pratas om är att en del människor lider av vårtrötthet och här vill vi då passa på att tipsa om de uppiggande dofterna Apelsin, Lime samt Grönt äpple för att hjälpa mot en piggare dag.

 

Funderar du på att vårstäda så rekommenderar vi att du tar en titt bland våra dammsugardofter som gör städningen både effektivare och roligare.

Såg ett inslag på Tv4s nyhetsmorgon om vårtrötthet - känner mig själv inte drabbad, men vill naturligtvis hjälpa alla påverkade att må bättre.

När jag sedan läser om att dålig sömn kan öka risk för hjärtsvikt så känner jag att mig tvungen att repetera tipset om Lavendel för att sova bättre.

 

Sedan har vi många fler eteriska oljor som faktiskt blivit internationellt prisbelönta t.ex. Anti Tobak för att minska röksuget och Apelsin för som är uppiggande för de dagar du trots allt är lite tröttare.

 

pst - vi har gjort om startsidan, vad tycker du?

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Arkiv

Arkiv

Länkar

Etiketter

Etiketter