2013 > 01

I skrivande stund har vi nästan lämnat Januari bakom oss - denna månad där många har skralt i kassakistan. Nu väntar februari på oss och denna månad är känd av en del som "Grålluari" - d.v.s. oinspirerande och jobbig psykiskt.

 

Tyvärr är det många som lider av sömnsvårigheter av olika anledningar och det drabbar både stora och små. Många befinner sig i någon form av halv-dvala under längre perioder. Det finns många tips på vad man kan göra för att må bättre och då det är individuellt så gäller det att prova sig fram.

Passar det dig att motionera?

Regelbundna vanor med fasta sovtider?

Äta frukt?

Promenera?

Kaffe?

 

Vi vill ge några kompletterande tips på naturliga sätt att bli piggare:

  • Lavendel - är en lugnande doft som minskar oro och nedstämdhet. Sätt några droppar eterisk olja på din kudde och du får lättare att somna och sover bättre.
  • Vanilj - är en uppiggande doft som ger inspiration och ökar energi. Droppa ett par droppar eterisk olja i din aromalampa eller luftfräschare och vakna till.
  • Peppermynta & Kanel - är en doft som hjälper dig hålla förkylningen och tröttheten borta. En eterisk olja som är perfekt efter många timmar på jobbet - piggar upp i bilen på vägen hem.

Ett par tips för att du ska må bättre, titta gärna runt här på sajten för fler tips.

Må bäst.

Två tips på vad man kan göra med eteriska oljor:

 

Våra eteriska oljor kan du även använda i t.ex. bilens backspegel.

Nyårslöfte - en företeelse som kan vara hoppingivande eller betungande.

Vad har du givit för löfte?

 

Gäller det att sluta röka så vill vi tipsa om Anti Tobak som är en eterisk olja i en behållare anpassad för att hänga i bilens backspegel och minska röksuget medan du kör. Genom att sluta röka gör du både dig själv och omgivningen en stor tjänst.

 

Gäller det att vara snäll mot någon annan så rekommenderar vi massage som är en avslappnande övning som stärker relationen. Du kan använda färdig massageolja eller göra egen med hjälp av eterisk olja.

 

Gäller det att gå och träna så kan vi rekommendera ett spa-paket för extra avslappning efteråt.

 

Hoppas det går bra!

 

 

 

 

Divine Lubricant Intensify for women - ökar kvinnans njutning Divine Lubricant Intensify for women - ökar kvinnans njutning

Vad gör du för att sätta guldkant på vardagarna?

 

Att titta på TV4s nyhetsmorgon ger ofta inspiration inom olika ämnen. Man kan få tips för bättre sexliv av Katerina Janouch som även visar hjälpmedel. Om man hellre vill ha något annat så kan vi rekommendera Nature Callings sortiment - här finns produkter anpassat för honom, för henne och för båda

Kanske hittar du något att testa?  En blivande favorit?

 

För fler tips samt nyheter kan du antingen komma hit till bloggen med jämna mellanrum eller prenumerera på vårt nyhetsbrev (se till höger).

Januari är precis som december en speciell månad - börjar med en raketer, firande och kanske nyårslöfte. För en del innebär det också sämre ekonomi då mycket pengar använts under december och julen.

 

Vi vill gärna hjälpa till och få ett leende på dina läppar.

 

Våra förslag:

  • Vill du sluta röka så kan Anti-tobak hjälpa dig minska röksuget, t.ex. medan du kör bil. Det är ju för många ett bra tillfälle att ta en cigarett annars.
  • Tillhör du den fjärdedel av svenskarna som har problem att sova? Speciellt under de mörkare månaderna är det tyvärr många som har bekymmer med detta, ett sätt att sova bättre är att droppa lite Lavendel på kudden.

Tack vare vårt samarbete med Klarna så kan du handla nu och betala i februari.

Och så handlar du fraktfritt dessutom.

 

Vill du få information och tips till din mail? Skriv upp dig för vårt nyhetsbrev - se till höger.

 

Må bäst!

Så har det blivit 2013 och på nyårsafton är det en hel del som avger nyårslöften såsom att t.ex. byta jobb, äntligen städa förrådet, börja träna och sluta röka.

 

Är du en person som lovat sluta röka under 2013 så önskar vi dig lycka till - det kommer troligen förbättra både din ekonomi och din hälsa samt leda till ett bättre och längre liv.

 

SHAKE™ Luftfräschare Anti-tobak kan hjälpa dig att hålla röksuget borta. En naturlig eterisk olja som inte ger migrän, huvudvärk eller liknande utan istället hjälper till att lindra och bota dessa besvär.

 

Vårt tips är att du hänger en av flaskorna i bilens backspegel och att du använder den andra i din aromalampa eller luftfuktare hemma.

 

Lycka till!

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Arkiv

Arkiv

Länkar

Etiketter

Etiketter