2015 > 02

SHAKE doftoljor har fått 13 internationella utmärkelser, bl.a. UNESCOs miljöpris SHAKE doftoljor har fått 13 internationella utmärkelser, bl.a. UNESCOs miljöpris
Stort Grattis till Charlotte Kalla som idag vunnit 10 fristil och kan kalla sig världsmästare.

Det ligger förstås mycket arbete, träning, planering m.m. bakom men det är nog så viktigt att sova gott speciellt när det är en viktig dag i antågande.

Just motion och träning är ett sätt att både må bättre fysiskt och psykiskt samt att sova bättre. Så även om du inte har ambitionen att bli världmästare se till att låta kroppen röra på sig - det mår du bättre av.

Fler tankar och tips om att sova gott hittas under kategorin sömnskola.

Grattis Charlotte!

/Palle & Suzana
Insomnia - så heter ett av bidragen i kvällens deltävling i Melodifestivalen i Östersund.

Ellen Benediktson är först ut i kvällens tävling med låten Insomnia och vi  hoppas att varken Ellen eller andra lider av fenomenet sömnlöshet.

Tyvärr vet vi att alla kan sova dåligt från eller till och vi har också samlat på oss en del tips och tricks för att sova bättre - vi har samlat många av dessa här i bloggen under kategorin sömnskola så att våra läsare lätt kan hitta tipsen för att sova bättre.

En god natts sömn ger goda förutsättningar för en bra dag!

Hälsningar
Palle & Suzana
Grönt sex - lust med gott samvete Grönt sex - lust med gott samvete
I helgen kommer "50 shades of grey" eller "50 nyanser av honom" ha premiär att ha premiär.
Som många säkert vet så det första delen i en erotisk triologi med äventyrliga inslag som utmanar.

Om du nu blir inspirerad och vill ta in nya inslag i ditt sexliv utan att höja 50nyanser på en gång så kan vi rekommendera att ta en titt under ekologisk lust där du hittar ekologiska glidmedel och ekologiska intimkrämer som kan öka njutning och förlänga kärleksstunderna för honom såväl som henne.

Att krypa in i biomörkret med älsklingen kanske kan bli till ett intressant förspel.

Må bäst
/Palle & Suzana
Nu är det dags för sportlov!

För många barn och barnfamiljer är det nu dags för sportlov - beroende på var man bor i Sverige så innebär det olika saker vid olika tidpunkter. Men gemensamt är att det blir ett avbrott från vardagen.

En hel del väljer att åka iväg någonstans för att passa på att sporta och få extra avbrott från vardagen. I media rapporteras att det runt dessa helger är extra farligt i trafiken då många kör långt.
Vi vill därför påminna om att ta det försiktigt i trafiken och planera körningen så det bilen är vinterutrustad ordentligt samt att det finns tid för många raster så ni håller fokus och skärpa under bilresan för att få ett bra sportlov.

Må så bra
/Palle & Suzana

 

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Arkiv

Arkiv

Länkar

Etiketter

Etiketter