Tack för feedback

Vi gillar att få feedback och återkoppling från våra kunder och att få veta vad de tycker om oss och våra produkter samt service.
Vi gillar också en hållbar värld.

Jakarandaträd i VI-skogen
Jakarandaträd i VI-skogen

Vi har valt att lägga ihop dessa båda saker som vi gillar på så sätt att vi avsätter pengar till välgörande ändamål med hållbarhetsfokus för varje åsikt och återkoppling som vi får in från våra kunder.
Den verksamhet som vi har valt att stödja är VI-skogen och att plantera träd i deras Agroforestry-projekt. 
Denna gången blev det 6st Jakaranda-träd i Östra Afrika där de gör nytta på många sätt både lokalt och globalt.

Så har du handlat av oss så lämna feedback och det går snabbare till nästa gång som vi planterar träd (eller något annat projekt) hos VI-skogen.

Sedan har vi ju ett sortiment av produkter som främjar en hållbar utveckling.

 Välkommen!
/Palle
 

Du kanske också är intresserad av:

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Orsakullan mamma vid 20 - Dalaliv, finpo » Tips för att spara el:  ”Viktigt det där att faktiskt tänka till på. Väldigt bra tips också :D”

  • skåningen » Tips för att spara el:  ”Tänk så ompysslad man hade varit om man hade varit en veteranbil :-) Kram!”

  • Henrik Olsson - Föreläsningar » Rutiner och vuxenpoäng:  ”Jag hade sömnproblem under väldigt många av av någon anledning, men idag har all..”

  • Veronica » Tips för svalka på varma sommardagar:  ”Tack för många bra samlade tips! Det är fint att kunna påminna sig om dessa sak..”

  • Henrik Olsson - Föreläsningar » Pollenallergi - 7 tips som gör livet lättare:  ”Nä, någon allergi mot gräspollen har man inte, men däremot kan jag känna av gråb..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln