Integritet

I samband med att GDPR började gälla 25maj i år så ökar möjligheterna för individer att få kontroll på sina personuppgifter än mer.

Nu har vi inte delat med oss eller sålt personuppgifter innan heller men har ändå uppdaterat vår integritetspolicy för att överensstämma med de nya reglerna.
En annan tydlig konsekvens är att de som handlar hos oss numera aktivt behöver välja att ta emot nyhetsbrev med inspiration och rabatter. Naturligtvis uppmuntrar vi våra kunder att skriva upp sig för dessa mail som vi skickar ut 1-2 gånger per månad.

Vill du ha tips och tricks om välmående, hälsa, stil, förvaring m.m. samt rabattkoder så kan du självklart skriva upp dig för vårt nyhetsbrev även om du ännu inte handlat hos oss - fyll i fältet under "Anmäl dig till nyhetsbrevet..." som du hittar på många av våra webbsidor.

Vill du vara säker på att få mailen i din inkorg så lägger du till mig - palle@makemesmile.se - i din adressbok så jag ses som en säker avsändare.
Om du av någon anledning inte skulle vilja ha mailen så är det enkelt att avprenumerera genom en länk längst ned i varje mail.

Må så gott!

/Palle

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln