Sommarväder

Fick nyligen läsa en artikel i SvD som handlar om att e-handlare önskar dåligt sommarväder då det är bättre för affärerna.
Och det ligger ju viss saning i det - det shoppas mer när vädret är sämre. Är folk på stranden, i hängmattan eller har utomhusaktiviteter för sig så minskar ju möjligheterna att handla.
Men å andra sidan så ökar möjligheterna att må bra och vi e-handlare är ju också människor som vill må bra plus ha bra business.

Så vi föredrar fint väder och fläckar på kläder (några fläckborttagningstips kan vara på sin plats) då vi kan göra saker som ta en oplanerad promenad, fika/äta utomhus, bada i sjön.....

Gillar att ge oss ut på ett enkelt sätt och kunna vara mer spontan än på den mörka årstiden. Samlar på oss D-vitamin och glädjehormon som också medför att den biologiska klockan kommer i ordning. Men om man ska ut mitt på dagen så bör man komma ihåg att skydda sig mot solens starka strålar och man kan antingen klä på sig ljusa kläder, hålla sig i skuggan, smörja in sig med solkräm och en mängd andra saker. Använder man solkräm så krävs det lite planering då solkrämen gärna ska ta sig in i huden för att verka och för att inte göra fläckar på kläderna. Har du inte tålamod så får du komplettera med andra skyddsmedel samt ta bort solkrämsfläckar från kläderna så fort som möjligt.

Då det inte bara är vi människor som gillar det vacka vädret så kan det tänkas att du får närgånget sällskap av små insekter - särskilt på fuktiga platser samt på kvällar. Om det är något som du inte uppskattar så rekommenderar vi att du tar på dig någon form av Lavendel-doft -
-du kan tvätta dig med en Lavendeltvål
- ha Lavendeldoftande kläder
- scrubba dig med Lavendeldoftande badsalt
eller om du hellre vill ha en kudde som sprider Lavendeldoft eller kanske en mysig aromalampa med Lavendelolja.

Nog med tips - ut och ha kul, skapa fläckar och njut. Fläckarna kan tas bort och vill du shoppa så kan du nå vår hemsida och e-handel lika bra från mobilen och surfplattan som från datorn.

/Palle

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln