Vinterfräsch på riktigt

Ibland går det snabbt med årstiderna.
Häromdagen när vi vaknade så hade det fallit snö och temperaturen krupit ned till nollan så nu känns det som vinter helt plötsligt.

Vinterkläderna har fått plockas fram ut sina lådor där de vilat under de senaste månaderna - självklart tillsammans med väl valda doftpåsar för att hålla vinterkläderna fräscha.
Så nu är det istället sommarkläderna som fått åka ned i samma lådor och åtminstone till en början fått sällskap av Lavendeldoft.

Och klär man sig rätt så tycker jag att det är skönt att vara utomhus även på vintern - bara man inte fryser.
Mängden ljus minskar dock och luften är torrare så man får inte riktigt samma effekt av utomhusvistelse som vid andra årstider.

För hudens skull så är det viktigt att återfukta så fort som det behövs (och gärna innan). När du märker att du t.ex. fått torra läppar så ska du direkt åtgärda det med återfuktande läppcerat samt lägga det på minnet så du kan behandla regelbundet och undvika att problemet återuppstår. 
Och när du ska köpa hudvårdsprodukter så hoppas vi att du väljer produkter som är bra både för dig och för en levande planet.

Och är det så att du t.ex. inte klätt dig rätt när du är utomhus och har blivit förkyld så har vi ett antal tips mot förkylning - bl.a. att äta varmt och att ta varma bad.

Också gäller det att ta det extra försiktigt i trafiken oavsett om du går - på med vinterskor och reflex - eller kör bil - på med vinterdäck och håll fokus på bilkörningen.

Oavsett vilken årstid du har där du är så hoppas vi att du mår så gott.

/Palle & Suzana
 

loading...

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln