Mål med motion

Orientera med rätt utrustning Orientera med rätt utrustning

Så är olympiska spelen över för denna gången och från TV-soffan tackas för underhållning och spänning.
Personligen har det varit mest spännande att följa fotbollsdamerna till och i OS-final.

Hoppas att många av deltagarna i OS nått sina mål eller åtminstone sina delmål. Oavsett om man är idrottare eller inte så är det bra att ha tydliga mål som gärna går att mäta - många studier har visat att man blir lyckligare när man har saker att sträva efter. Sedan är det viktigt att när man når målen så tillåter man sig att njuta av det en stund.
När man nått sina mål eller känner att det verkar vara en tokig kompassriktning man tagit ut så är det viktigt att våga omformulera målen eller delmålen.

OS kan ses som en stor idrottsfest men nu är det över och det är tillbaka till vardagen för deltagarna samtidigt som det finns många som inte fick vara med. Kanske kan ett stort mål vara att ta sig till nästa OS, men många mindre delmål behöver sättas upp före det.

Oavsett dina mål så är det bra att motionera och röra på sig!

Må så gott!

/Palle 

Svamp med tvål Mjölk & Honung - skonsam peeling ger silkeslen hud
49 kr
Inactive

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Henrik Olsson - Föreläsningar » Årsskifte:  ”Ja, 2020 är ett år man helst vill glömma, men nu har ett nytt år börjat och vi h..”

  • Henrik Olsson - Föreläsningar » Byte av säsong:  ”Hösten är en stor favorit för mig :) Alla vackra färger som naturen använder för..”

  • Annie - Stora Små Äventyr » Byte av säsong:  ”Jag tycker att det är så skönt och härligt med höst :) Det blir så fint ute och ..”

  • Marie Karlsson » Byte av säsong:  ”Hösten är min favoritårstid och jag bara älskar den. Aha visste jag inte alls om..”

  • Marie Karlsson » Och de nya stjärnorna är...:  ”Ohh det där kan vara tildragande dofter kan jag tro, kan tro att det luktar gott..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln