Lavendelpaket med doftolja, garderobsdoft & dammsugardoft

Hem / Dofter / Paket med väldofter / Lavendelpaket

Lavendelpaket
Lavendelpaket
Ett paket innehåller:
  • doftolja Lavendel - 2x4,5ml lugnande doftolja i en smart förpackning som kan användas som bildoft, rumsdoft, i badet...
  • 1 förpackning Lavendel doftpulver för dammsugare - innehåller 4 påsar med doftpulver - 1 doftpåse per dammsugarpåse
  • 1 förpackning Lavendel doftpåsar för garderob - innehåller 3 påsar med Lavendel doftpulver samt tillhörande hängare. 2-3 doftpåsar per normalstor garderob - Byt efter ca 60 dagar.

Ordinarie pris 177kr vid köp av alla tre separat
129 kr
PriceRunner Köpskydd

Andra väldoftande paket

Makemesmile.se använder Posten Varubrev.  SHAKE är produkter som inte testats på djur.
Hos makemesmile.se kan du betala med Payson - för din trygghet.  Hos makemesmile.se kan du betala med Klarna - för trygg e-handel.
Kolla in våra erbjudanden !

Lavendel är en erkänd och omtalad doft som har en lugnande effekt som passar vid sömnproblem, oro, nervositet och stress.
Lavendel är också en doft som inte gillas av skadedjur som t.ex. mal och på så sätt passar bra som garderobsdoft och blir till väldoftande klädvård för dina kläder och textilier.
Det finns betydligt mer att läsa om Lavendel, t.ex. på Wikipedia eller genom att göra en sökning så vi tänker inte trötta ut dig med en massa text utan bjuder dig att prova istället.

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

Kontakta oss

Osäker på något? Kontakta mig. /Palle