Lavendel - paket med doftolja, garderobsdoft & dammsugardoft

Hem / Dofter / Paket med väldofter / Lavendelpaket

lavendel skåp Lavendel Lavendel doftpulver för garderob Doftolja Lavendel Lavendell doftolja
Ett paket innehåller:
129 kr
PriceRunner Köpskydd
Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
Makemesmile.se använder Posten Varubrev. SHAKE är produkter som inte testats på djur.   Hos makemesmile.se kan du betala med Payson - för din trygghet.   Hos makemesmile.se kan du betala med Klarna - för trygg e-handel.  
AlexdStarkOmdömeLavendel Lavendel i huset Therese MiaWennbergomLavendel therese lavendel wl nicklas är nöjd wl KundOmdLavendelMaria

Lavendel är en erkänd och omtalad doft som har en lugnande effekt som passar vid sömnproblem, oro, nervositet och stress.
Lavendel är också en doft som inte gillas av skadedjur som t.ex. mal och på så sätt passar bra som garderobsdoft och blir till väldoftande klädvård för dina kläder och textilier.
Det finns betydligt mer att läsa om Lavendel, t.ex. på Wikipedia eller genom att göra en sökning så vi tänker inte trötta ut dig med en massa text utan bjuder dig att prova istället.