Om dammsugardofterna

Hem / Dofter / Doftpåsar för dammsugare / Om dammsugardofterna

SHAKE dammsugardofter är inte traditionella dammsugarkulor utan är ett doftpulver tillverkar utifrån att eteriska oljor har blandats med vermikulit (ett slags träpulver) till ett väldoftande granulat.

Det leder till att det inte är jämna doftkulor utan istället ett doftpulver med olikt formade korn. Dessa doftkorn är sedan förpackade i doftpåsar där varje påse räcker till en dammsugarpåse.

SHAKEs dammsugardofter har fått internationella utmärkelser och är lätt att använda - se filmen.
 

49 kr

I varje förpackning finns fyra doftpåsar och när du bytt till en ny påse i din dammsugare så öppnar du en doftpåse och häller ur doftpulvret på golvet varpå du dammsuger upp det.
Nu är det klart, inget doserande eller mätande behövs utan det är bara att sätta igång med väldoftande dammsugning.

Tips: Lägg förpackningen bredvid dina dammsugarpåsar så är det lätt att komma ihåg vid byte av påse och även lätt att beställa ny dammsugardoft när du tagit sista påsen. Glömmer du ändå så prenumerera på paketet väldoftande hem.

Eftersom doftpulvret sätter sig i dammsugarpåsens hål och täpper till så hindras partiklar och dofter från att sprida sig till luften igen och luften blir renare och mer väldoftande. Detta brukar uppskattas av både husdjursägare och allergiker m.fl.

Just nu! 30% till nya kunder - ange nk418 i kassan!

PriceRunner Köpskydd
Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.