Angående PostNords Varubrev till dörren

Postmannen
Postmannen
Då jag ju skrivit ut mina kontaktuppgifter i sidfoten här på hemsidan så får jag ibland lite frågor.
Häromdagen så fick jag en fråga om hur det fungerar med Varubrev till dörren när man har postbox i trapphuset i flerfamiljshus.

Jag kunde inte svara på en gång utan fick kontakta PostNord för att bli klokare först. Efter att ha pratat med PostNords kundtjänst så fick jag veta att om ett  varubrev inte går in i en postbox i trapphus så går den till ombud oavsett.
Min följfråga till dem blev då om det är samma mått som gäller vid postbox som för brevlåda och svaret jag fick där var lite mer svävande men gick ut på att det oftast går bra att leverera varubrev i postboxar i trapphusen. Det finns lite olika modeller och storlekar så de kunde inte lova att det alltid gick.

Med det sagt så tog jag åter kontakt med den som ställt frågan och vidareförmedlade svaret samt att jag naturligtvis vill förmedla detta även här för att undvika missförstånd.

Så bor du i flerfamiljshus med postboxar i trapphuset så går det oftast att få varubrev i postboxen annars går det till ombud oavsett om du beställt "varubrev till dörren" eller ej.

Är det några frågor angående detta eller något annat så kontakta mig (svarar på kontorstid).

Hälsningar Palle

Du kanske också är intresserad av:

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln