Feedback och återkoppling

Detta med förtroende och trygghet är viktigt för oss -vi vill att ni som besökare i vår webb-shop ska känna er trygga med att handla med oss.

Har därför tidigare gjort en kortfattad presentation av mig för att visa vem det är som du gör affärer med.
Är certifierade med Trygg E-handel och där det även ingår ett köpskydd för dig som handlar.
Även Pricerunner erbjuder köpskydd för dig som handlar av oss.

Och sedan har vi detta med tidigare kunders återkoppling och feedback.
Under tidigare år så har det fungerat ganska bra då vi fått in återkoppling från kunder ganska så regelbundet. Under hösten 2020 så hände dock något för vi fick in färre och färre omdömen från de som handlat av oss.
Då dessa omdömen är viktiga så har jag bestämt mig för att starta upp ett samarbete med TrustPilot som komplement till det samarbete som vi har sedan tidigare med bl.a. Reco.

Detta innebär att kunder kommer få två återkopplingsmail från våra samarbetspartners för att på så sätt förbättra svarsfrekvensen. Det hela baseras dock fortfarande på att kunden läser sina mail.

Om det nu skulle vara så att det är detta med att läsa mail som är problemet så kommer ovanstående klickbara bild att implementeras på sidan där du som kund får din orderbekräftelse. Detta borde innebära att det blir lättare att lämna feedback och omdöme så vi vet vad våra kunder tycker.
Och på så vis blir det mer pengar som avsätts till VI-skogens arbete i Afrika.

/Palle 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln