3 datum i närtid

Här är tre datum i närtid att hålla reda på.
Skriv upp i mobilen eller liknande.

Dubbdäck av

Transportstyrelsen har förlängt tiden för dubbdäck i år på grund av Corona-viruset och att man som bilist ska hinna med att byta däck på ett säkert sätt trots att däckfirmorna eventuellt har personalbrist.
30April är sista dagen för dubbdäck vilket innebär att från och med 1Maj ska alla dubbdäck vara av om det inte råder vinterväglag.

Så har du inte bytt däck än så är det hög tid nu och när du ändå håller på med bilen så kan du ju ge bilen en vårstädning också (dock inte så vattnet rinner ner i avloppsbrunnen på gatan).
 

Dags att deklarera

Dags att berätta för skatteverket hur 2019 var ekonomiskt för dig.
Har du inte deklarerat för 2019 än så börjar det närma sig sista datum även för detta.
4 maj ska deklarationen vara inne hos skatteverket så ta fram alla dina papper, sätt dig ned och fokusera på sammanställa deklarationen.
Var realistisk i din tidsuppfattning om hur långt tid det kan ta och hur du ska göra - börja gärna i god tid så har du möjlighet att kolla upp oklarheter under tiden.
 

Lättare att parkera

När den svenska vintern är slut och gatorna inte behöver städas från snö längre så upphör också datumparkeringen på många ställen.
Utanför vårt fönster så upphör datumparkeringen 16maj då gatorna ska vara rensade den 15maj.
Så från och med 16maj tills i höst blir det en sak mindre att hålla reda på när du ska parkera bilen på gatan.
 
Just nu kan du köpa t.ex. Fokushöjande doftoljan Lime & en doftolja till för 129kr (inkl frakt) - gäller t.o.m. 3maj 2020 om du skriver rabattkod oas i kassan.
79 kr

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln