Årets julklapp - för bättre hälsa

Pepparmyna & kanel - uppiggande olja som motverkar förkylning Pepparmyna & kanel - uppiggande olja som motverkar förkylning

HUI har åtsett årets julklapp 2013 och det blev råsaftcentrifugen. Det är en sak för den som är intresserad av hälsa & välmående och vill veta att man får i sig naturliga saker.

Någon råsaftcentrigug kan vi inte erbjuda men för den som är intresserad av hälsa och välbefinnande har vi andra saker.
Våra 15 doftoljor har alla olika effekter och kan användas på olika sätt. En lugnande doftolja kan vara bra som bildoft för stadstrafik, en uppiggande doftolja kan vara bra i aromalampan på mörka eftermiddagar & kvällar - hitta din favorit!

 

Fotmassören ger båda fötterna massage samtidigt och den är lätt att ta med sig mellan t.ex. hem & arbete för avslappnande massage där du önskar.

De naturliga svamparna är skön hudvård för den ömtåliga huden med varsam peeling där döda hudceller avlägsnas på ett mjukt sätt. Finns i tre olika storlekar - vad passar dig?

Och det är inte allt - se menyn ovan.
Så även om vi inte har årets julklapp så hoppas vi att du som är intresserad av hälsa & välmående hittar julklappstips ändå. Många av sakerna kan ju också passa som gå-bort-presenter vid t.ex. advent - kanske en doftolja Apelsin som kan användas vid tillverkning av egen massageolja?

Må bäst
/Palle & Suzana

Kommentera gärna:

Få tips, rabatter & nyheter i din mail:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln